Vangansewinkel Jorne

Vangansewinkel Jorne

 Ik ben Jorne, 29 jaar oud en geboren en getogen in Sint-Huibrechts-Lille. Al van kleins af aan zit muziek bij mij in het bloed. De CD-collectie van mijn ouders afspelen op een draagbare radio, cassetjes met muziek (die vele malen ouder waren dan ik) afspelen in de auto van opa met ‘Sjeng oan de geng’ op repeat en als tiener altijd TMF loeihard op de TV.

Kortom: overal waar ik kwam moest ambiance zijn! Niet veel later volgden mijn eerste optredens op familiefeesten als ‘Dj Enroy’. En dat resulteerde (na lang zagen) in mijn eerste eigen Dj-installatie op mijn 16de verjaardag.
Oefening baart kunst zeggen ze dan en zo stond ik jaren later als resident DJ wekelijks plaatjes te draaien tot ik op een begeven moment een zekere Kevin Poets tegenkwam en we samen op een feestje de muziek voor onze rekening namen. Het werd een echte braspartij en zo werden de Brasbère geboren! De rest is geschiedenis. Na een dikke 10 jaar achter de draaitafels waarvan 5 onder de Brasbère ben ik het nog verre van beu!
~ Brasbère

favorite song

'Music is life, that's why our hearts also have beats'
@Jorne Vangansewinkel