Poets Kevin

Ik ben Poets, 29 jaar oud, Geboren te Lommel en sinds een aantal jaren wonend te Sint-Huibrechts-Lille. De eerste kennismaking met muziek is begonnen met een walkman die ik gekregen had voor mijn 1ste communie, na uren muziekplezier en een defect aan mijn walkman ben ik over gegaan naar discman. Zo is muziek altijd een deel van mijn leven geweest tot ik op een bepaalde moment geïnspireerd werd door bekende retro/house Dj’s. Dit wou ik ook kunnen dacht ik bij mezelf.
Niet veel later ben ik begonnen als feest-dj op een carnavalswagen waar ik de smaak helemaal te pakken had. Ik wou zo veel mogelijk achter de draaitafel staan om zo veel mogelijk ervaring op te nemen.

Sinds 2013 ben ik Jorne tegen gekomen en ben ik een aantal keren mee gaan draaien, daar merkte we dat we best goed op elkaar inspeelde en dat de interesse groter begon te worden naar de serieuzere genres. Na een tijdje hebben we de stap genomen om samen een DJ duo te starten, en zo was de naam ‘De Brasbère’ geboren.

~ Brasbère

Favorite song

House music don’t need an artist. Producer or a deejay. It only need some one who can only imagine and express his feeling with the music enjoy it, love it, live with it
@Kevin Poets